Fredrik Gustavssons Hemsida - Receptdatabas

Svenska English



<- receptlistan      

Skinksallad

 


Gott till

Ät ett ljust bröd till, tex oliv och solrosbröd eller ciabatta.
   
Mattyp: Huvudrätt Typ av maträtt: Sallad
Tidsåtgång: 30 / 30
 

Gör så här

Värm upp en wokpanna på hög värme och koka upp en kastrull med vatten. Skär sellerin i ganska stora bitar och woka den sedan en stund. Lägg i pastan i det kokande vattnet och låt koka till den är klar. Skär alla ingredienser och blanda dem i en stor skål med sellerin och pastan.

Slutkläm

Häll i vitvinsvinäger, rödvinsvinäger, olivolja, linfröolja och salladskrydda och blanda åter igen om. Låt salladen stå och dra åt sig dressingen en halvtimme i kall temperatur innan du äter.

   
Mängd Ingrediens
200 g Broccoli
400 g Gurka
1 msk Linfröolja
2 st Lök (röd)
300 g Majs
0,5 msk Olivolja
4 portion Pasta
0,5 msk Rödvinsvinäger
400 g Rökt bog
600 g Sallad (isberg)
1 msk Salladskrydda
400 g Selleri
200 g Tomat (körsbär)
0,5 msk Vitvinsvinäger