
|
|
|
Mattyp: Förrätt
|
Typ av maträtt: Sallad
|
| Tidsåtgång: 15 / 15 |
| |
Skala och skiva
Skala morötterna och skiva dem i tunna stavar. Skala och skiva löken.
Fräs
Fräs morötterna på medelhög värme tills de börjar få färg. Lägg i lök och senapsfrön. Stek ytterligare ett par minuter.
Skala och riv ingefäran och tillsätt mot slutet av stekningen tillsammans med spiskumminen.
Pressa i citronen, hackad persilja och smaka av med salt och peppar.
Servera
lägg upp på tallrik, skiva fetaosten och lägg ovanpå.
|
|
|
|
| Mängd |
Ingrediens |
| 0,5 st |
Citron (saft) |
| |
Ingefära |
| 1 st |
Lök (gul) |
| 4 st |
Morötter |
| 300 g |
Ost (feta) |
| |
Persilja (färsk) |
| |
Salt |
| 2 tsk |
Senapsfrön |
| 1 tsk |
Spiskummin |
| |
Svartpeppar |
|