  
             
            
            
Servera till
Torkade fikon och en grönsallad.
 
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        Mattyp: Huvudrätt
                     | 
                    
                        Typ av maträtt: Grillat
                     | 
                 
                
                    | Tidsåtgång: 30 / 120 | 
                 
                |   |  
             
            
Marinaden
Blanda marinadens ingredienser olja, vatten, vitlök, koriander, kummin, salt, vitpeppar, gurkmeja och lökpulver. Skiva köttet i strimlor och låt det marinera i minst en timme.
  
Yoghurtsåsen
Blanda yoghurtsåsen. Häll upp yoghurten och rör i honung och kanel. Pressa sedan i vitlöksklyftor efter smak. Låt stå kallt.
  
Grilla
Grilla köttet. Koka under tiden couscousen och rör i russin i den när den är klar.
  
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        
                     | 
                 
                
                    | Mängd | 
                    Ingrediens | 
                 
                
| 4 portion | 
Coucous | 
 
| 600 g | 
Fläskkarré | 
 
|   | 
Gurkmeja | 
 
| 4 msk | 
Honung | 
 
|   | 
Kanel | 
 
|   | 
Koriander | 
 
|   | 
Kummin | 
 
|   | 
Lökpulver | 
 
|   | 
Olja | 
 
|   | 
Russin | 
 
|   | 
Salt | 
 
|   | 
Vitlök | 
 
|   | 
Vitpeppar | 
 
| 6 dl | 
Yoghurt (matlagnings) | 
 
             
         |