Fredrik Gustavssons Hemsida - Receptdatabas

Svenska English



<- receptlistan      

Biff à la lindström

 


Servera till

Servera med kokt potatis, senap, riven pepparrot och kapris.
   
Mattyp: Huvudrätt Typ av maträtt: Färs
Tidsåtgång: 30 / 40
 

Hacka och tärna

Hacka löken fint, tärna rödbetor och hacka ättiksgurkan.

Blanda färsen

Blanda köttfärs, lök, rödbetor, ättiksgurka och ägg i en bunke. Krydda med salt och svartpeppar.

Stek

Forma smeten till ett önskat antal biffar och stek dem tills de är genomstekta (ca 3-4 min per sida.)

   
Mängd Ingrediens
2 st Ägg
12 skivor Gurka (inlaggd)
8 msk Kapris
500 g Köttfärs (nöt)
1 st Lök (gul)
8 msk Pepparrot
2 st Rödbetor
1 tsk Salt
8 msk Senap (dijon)
  Svartpeppar