
Servera till
Servera med kokt potatis, senap, riven pepparrot och kapris.
|
|
|
Mattyp: Huvudrätt
|
Typ av maträtt: Färs
|
| Tidsåtgång: 30 / 40 |
| |
Hacka och tärna
Hacka löken fint, tärna rödbetor och hacka ättiksgurkan.
Blanda färsen
Blanda köttfärs, lök, rödbetor, ättiksgurka och ägg i en bunke. Krydda med salt och svartpeppar.
Stek
Forma smeten till ett önskat antal biffar och stek dem tills de är genomstekta (ca 3-4 min per sida.)
|
|
|
|
| Mängd |
Ingrediens |
| 2 st |
Ägg |
| 12 skivor |
Gurka (inlaggd) |
| 8 msk |
Kapris |
| 500 g |
Köttfärs (nöt) |
| 1 st |
Lök (gul) |
| 8 msk |
Pepparrot |
| 2 st |
Rödbetor |
| 1 tsk |
Salt |
| 8 msk |
Senap (dijon) |
| |
Svartpeppar |
|