  
             
            
            
Servera till
Servera med kokt potatis, senap, riven pepparrot och kapris.
 
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        Mattyp: Huvudrätt
                     | 
                    
                        Typ av maträtt: Färs
                     | 
                 
                
                    | Tidsåtgång: 30 / 40 | 
                 
                |   |  
             
            
Hacka och tärna
Hacka löken fint, tärna rödbetor och hacka ättiksgurkan.
  
Blanda färsen
Blanda köttfärs, lök, rödbetor, ättiksgurka och ägg i en bunke. Krydda med salt och svartpeppar.
  
Stek
Forma smeten till ett önskat antal biffar och stek dem tills de är genomstekta (ca 3-4 min per sida.)
  
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        
                     | 
                 
                
                    | Mängd | 
                    Ingrediens | 
                 
                
| 2 st | 
Ägg | 
 
| 12 skivor | 
Gurka (inlaggd) | 
 
| 8 msk | 
Kapris | 
 
| 500 g | 
Köttfärs (nöt) | 
 
| 1 st | 
Lök (gul) | 
 
| 8 msk | 
Pepparrot | 
 
| 2 st | 
Rödbetor | 
 
| 1 tsk | 
Salt | 
 
| 8 msk | 
Senap (dijon) | 
 
|   | 
Svartpeppar | 
 
             
         |