
Servera till
Couscous och en grönsallad är gott till rätten.
|
|
|
Mattyp: Huvudrätt
|
Typ av maträtt: Gryta
|
| Tidsåtgång: 20 / 20 |
| |
Förbered
Skär korvarna i skivor och skölj av bönor och syltlök.
Stek
Stek korvskivorna i oljan så de får lite färg. Häll i de krossade tomaterna och tillsätt sedan syltlök och bönor.
Grytan
Press ner vitlöksklyftorna i grytan och låt sedan det hela koka upp. Stäng sedan av plattan.
Krydda med salt, peppar, cayennepeppar och chilipulver.
Garnera rikligt med persilja.
|
|
|
|
| Mängd |
Ingrediens |
| 200 g |
Bönor (gröna) |
| |
Cayennepeppar |
| |
Chili (pulver) |
| 4 st |
Korv (kryddig) |
| 4 st |
Korv (tjock) |
| 2 burk |
Krossade tomater |
| |
Olja |
| |
Persilja (färsk) |
| |
Salt |
| |
Svartpeppar |
| 100 g |
Syltlök |
| 2 klyfta |
Vitlök |
|