Fredrik Gustavssons Hemsida - Receptdatabas

Svenska English



<- receptlistan      

Kryddig korvgryta

 


Servera till

Couscous och en grönsallad är gott till rätten.
   
Mattyp: Huvudrätt Typ av maträtt: Gryta
Tidsåtgång: 20 / 20
 

Förbered

Skär korvarna i skivor och skölj av bönor och syltlök.

Stek

Stek korvskivorna i oljan så de får lite färg. Häll i de krossade tomaterna och tillsätt sedan syltlök och bönor.

Grytan

Press ner vitlöksklyftorna i grytan och låt sedan det hela koka upp. Stäng sedan av plattan.

Krydda med salt, peppar, cayennepeppar och chilipulver.

Garnera rikligt med persilja.

   
Mängd Ingrediens
200 g Bönor (gröna)
  Cayennepeppar
  Chili (pulver)
4 st Korv (kryddig)
4 st Korv (tjock)
2 burk Krossade tomater
  Olja
  Persilja (färsk)
  Salt
  Svartpeppar
100 g Syltlök
2 klyfta Vitlök