  
             
            
            
Servera till
Couscous och en grönsallad är gott till rätten.
 
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        Mattyp: Huvudrätt
                     | 
                    
                        Typ av maträtt: Gryta
                     | 
                 
                
                    | Tidsåtgång: 20 / 20 | 
                 
                |   |  
             
            
Förbered
Skär korvarna i skivor och skölj av bönor och syltlök.
  
Stek
Stek korvskivorna i oljan så de får lite färg. Häll i de krossade tomaterna och tillsätt sedan syltlök och bönor.
  
Grytan
Press ner vitlöksklyftorna i grytan och låt sedan det hela koka upp. Stäng sedan av plattan.
  
Krydda med salt, peppar, cayennepeppar och chilipulver.
  
Garnera rikligt med persilja.
  
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        
                     | 
                 
                
                    | Mängd | 
                    Ingrediens | 
                 
                
| 200 g | 
Bönor (gröna) | 
 
|   | 
Cayennepeppar | 
 
|   | 
Chili (pulver) | 
 
| 4 st | 
Korv (kryddig) | 
 
| 4 st | 
Korv (tjock) | 
 
| 2 burk | 
Krossade tomater | 
 
|   | 
Olja | 
 
|   | 
Persilja (färsk) | 
 
|   | 
Salt | 
 
|   | 
Svartpeppar | 
 
| 100 g | 
Syltlök | 
 
| 2 klyfta | 
Vitlök | 
 
             
         |