Tips
Använd en rödvinsvinäger och olivolja för att få den bästa smaken. Lägg en krossad vitlöksklyfta i dressingen och låt den dra en stund för att sätta lite vitlökssmak eller smaksätt med vitlökspulver.
|
|
|
Mattyp: Komplement
|
Typ av maträtt: Sallad
|
| Tidsåtgång: 10 / 10 |
| |
Tillvägagångsätt
Skär tomaterna i skivor. Lägg dem i en skål. Strö över salt, peppar och rödlök. Blanda vinäger, olja och vatten. Häll sedan dressingen över tomaterna och löken. Ställ salladen kallt en stund före servering.
|
|
|
|
| Mängd |
Ingrediens |
| 1 st |
Lök (röd) |
| 2 msk |
Olja |
| 1 msk |
Örtsalt |
| 4 st |
Tomat |
| 1 msk |
Vatten |
| 1 msk |
Vinäger |
|