  
             
            
            
Tips
Lägg i limeblad samtidigt som kokosmjölken.
 
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        Mattyp: Huvudrätt
                     | 
                    
                        Typ av maträtt: Wok
                     | 
                 
                
                    | Tidsåtgång: 30 / 30 | 
                 
                |   |  
             
            
Gör så här
Koka nudlarna till de är mjuka. Skala och skiva löken, skiva svampen och skär kycklingen i bitar under tiden.
  
Woka
Stek nudlarna i kinesisk soja i wokpannan. Skölj, bryt och skär blomkålen i lagom stora bitar under tiden. Lägg nudlarna så de håller värmen.
  
Woka lök och champinjoner först. Skala och skiva morötterna under tiden. När champinjonerna fått lite färg lägger du i kycklingen. Krydda med vitpeppar, salt och curry. Pressa i vitlöken och rör om.
  
När kycklingen börjar bli genom stekt lägger du i blomkålen och morötterna. Krydda med koriander och cayennepeppar. Strimla paprikan.
  
Koka upp
När det yttersta av morötterna börjat mjukna häller du i kokosmjölken och lägger i paprikan. Låt koka upp.
  
Smaka av kryddningen och låt koka till morötterna börjar mjukna (skall dock vara rejält tuggmotstånd i dom).
  
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        
                     | 
                 
                
                    | Mängd | 
                    Ingrediens | 
                 
                
| 0,5 st | 
Blomkål | 
 
|   | 
Cashewnötter | 
 
| 8 st | 
Champinjoner (färska) | 
 
|   | 
Curry | 
 
| 1 burk | 
Kokosmjölk | 
 
|   | 
Koriander | 
 
| 6 st | 
Kyckling (filé) | 
 
| 2 st | 
Lök (gul) | 
 
| 4 st | 
Morötter | 
 
| 4 portion | 
Nudlar | 
 
| 2 st | 
Paprika (röd) | 
 
|   | 
Salt | 
 
|   | 
Soja (kinesisk) | 
 
| 4 klyfta | 
Vitlök | 
 
|   | 
Vitpeppar | 
 
             
         |