  
             
            
            
Server till
Pasta.
 
Tips
Byt ut redningen mot creme fraiche för en festligare och flottigare variant.
 
Gott till
Servera en grönsallad till och drick ett vin av valfri färg.
 
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        Mattyp: Huvudrätt
                     | 
                    
                        Typ av maträtt: Gryta
                     | 
                 
                
                    | Tidsåtgång: 40 / 40 | 
                 
                |   |  
             
            
Hacka och bryn
Värm upp olja i en gryta, dela under tiden champinjonerna i stora bitar och skiva och grovhacka löken. Bryn champinjoner, lök och kycklingfiléerna. Krydda med svartpeppar.
  
Koka ihop
Häll i vattnet och låt koka upp. krydda med dragon och dijonsenap. Pressa i vitlöken och färgsätt med soja. Låt sedan gryta koka ihop.
  
Avslutning
Gör såsen tjockare med en mjölredning. Rör sedan i grovt rivna färska basilika blad och garnera med persilja. Bon apetit.
  
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        
                     | 
                 
                
                    | Mängd | 
                    Ingrediens | 
                 
                
| 2 paket | 
Bacon | 
 
|   | 
Basilika (färsk) | 
 
| 200 g | 
Champinjoner (färska) | 
 
|   | 
Dragon | 
 
| 6 st | 
Kyckling (filé) | 
 
| 2 st | 
Lök (gul) | 
 
|   | 
Mjöl (vete) | 
 
|   | 
Olja | 
 
|   | 
Persilja (färsk) | 
 
| 4 msk | 
Senap (dijon) | 
 
|   | 
Soja (kinesisk) | 
 
|   | 
Svartpeppar | 
 
| 2 l | 
Vatten | 
 
| 4 klyfta | 
Vitlök | 
 
             
         |