
Servar till
Ris. Gärna ett pilaffris.
|
|
|
Mattyp: Huvudrätt
|
Typ av maträtt: Wok
|
| Tidsåtgång: 15 / 15 |
| |
Förbered
Koka äggen så de blir hårdkokta. Förbered under tiden resten av ingredienserna. Hacka löken i stora bitar, skär fisken i tärningar och skiva tomaterna.
Woka 1
Värm upp wokpannan och lägg på fisk och lök. Salta och peppra efter smak.
Woka 2
När fisken vitnat lägger du även i ägg och tomater. Krydda med curry, paprikapulver och oregano. Låt fräsa i ett par minuter.
Woka 3
Lägg slutligen i sockerärterna och låt fräsa ett par minuter till.
|
|
|
|
| Mängd |
Ingrediens |
| 3 st |
Ägg |
| |
Curry |
| 600 g |
Fiskfilé av vit fisk |
| 3 st |
Lök (gul) |
| |
Oregano |
| |
Paprikapulver |
| |
Salt |
| 200 g |
Sockerärtor |
| 3 st |
Tomat |
| |
Vitpeppar |
|