  
             
            
            
Servar till
Ris. Gärna ett pilaffris.
 
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        Mattyp: Huvudrätt
                     | 
                    
                        Typ av maträtt: Wok
                     | 
                 
                
                    | Tidsåtgång: 15 / 15 | 
                 
                |   |  
             
            
Förbered
Koka äggen så de blir hårdkokta. Förbered under tiden resten av ingredienserna. Hacka löken i stora bitar, skär fisken i tärningar och skiva tomaterna.
  
Woka 1
Värm upp wokpannan och lägg på fisk och lök. Salta och peppra efter smak.
  
Woka 2
När fisken vitnat lägger du även i ägg och tomater. Krydda med curry, paprikapulver och oregano. Låt fräsa i ett par minuter.
  
Woka 3
Lägg slutligen i sockerärterna och låt fräsa ett par minuter till.
  
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        
                     | 
                 
                
                    | Mängd | 
                    Ingrediens | 
                 
                
| 3 st | 
Ägg | 
 
|   | 
Curry | 
 
| 600 g | 
Fiskfilé av vit fisk | 
 
| 3 st | 
Lök (gul) | 
 
|   | 
Oregano | 
 
|   | 
Paprikapulver | 
 
|   | 
Salt | 
 
| 200 g | 
Sockerärtor | 
 
| 3 st | 
Tomat | 
 
|   | 
Vitpeppar | 
 
             
         |