Fredrik Gustavssons Hemsida - Receptdatabas

Svenska English



<- receptlistan      

Keso och spenat kyckling

 


Gott till

Servera pasta till och varför inte en avokadosallad.
   
Mattyp: Huvudrätt Typ av maträtt: Wok
Tidsåtgång: 20 / 20
 

Gör så här

Skiva lök, champinjonerna och kycklingfiléerna. Hetta under tiden upp en wokpanna. Stek lök, champinjoner och kycklingfiléer. Pressa vitlök och tillsätt kryddor efter smak.

Skölj och grovhacka spenaten. Lägg spenaten och keson i wokpannan när kycklingen är genomstekt. Rör om under ett par minuter så att spenaten bryts ner lite, sedan är maten klar.

   
Mängd Ingrediens
  Basilika
300 g Bladspenat (färsk)
20 st Champinjoner (färska)
  Citronpeppar
  Curry
  Dragon
500 g Keso
6 st Kyckling (filé)
2 st Lök (gul)
  Salt
6 klyfta Vitlök