  
             
            
            
Gott till
Ät ett ljust bröd till, tex oliv och solrosbröd eller ciabatta.
 
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        Mattyp: Huvudrätt
                     | 
                    
                        Typ av maträtt: Sallad
                     | 
                 
                
                    | Tidsåtgång: 30 / 30 | 
                 
                |   |  
             
            
Gör så här
Värm upp en wokpanna på hög värme och koka upp en kastrull med vatten. Skär sellerin i ganska stora bitar och woka den sedan en stund. Lägg i pastan i det kokande vattnet och låt koka till den är klar. Skär alla ingredienser och blanda dem i en stor skål med sellerin och pastan.
  
Slutkläm
Häll i vitvinsvinäger, rödvinsvinäger, olivolja, linfröolja och salladskrydda och blanda åter igen om. Låt salladen stå och dra åt sig dressingen en halvtimme i kall temperatur innan du äter.
  
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        
                     | 
                 
                
                    | Mängd | 
                    Ingrediens | 
                 
                
| 200 g | 
Broccoli | 
 
| 400 g | 
Gurka | 
 
| 1 msk | 
Linfröolja | 
 
| 2 st | 
Lök (röd) | 
 
| 300 g | 
Majs | 
 
| 0,5 msk | 
Olivolja | 
 
| 4 portion | 
Pasta | 
 
| 0,5 msk | 
Rödvinsvinäger | 
 
| 400 g | 
Rökt bog | 
 
| 600 g | 
Sallad (isberg) | 
 
| 1 msk | 
Salladskrydda | 
 
| 400 g | 
Selleri | 
 
| 200 g | 
Tomat (körsbär) | 
 
| 0,5 msk | 
Vitvinsvinäger | 
 
             
         |