
Gott till
Ät ett ljust bröd till, tex oliv och solrosbröd eller ciabatta.
|
|
|
Mattyp: Huvudrätt
|
Typ av maträtt: Sallad
|
| Tidsåtgång: 30 / 30 |
| |
Gör så här
Värm upp en wokpanna på hög värme och koka upp en kastrull med vatten. Skär sellerin i ganska stora bitar och woka den sedan en stund. Lägg i pastan i det kokande vattnet och låt koka till den är klar. Skär alla ingredienser och blanda dem i en stor skål med sellerin och pastan.
Slutkläm
Häll i vitvinsvinäger, rödvinsvinäger, olivolja, linfröolja och salladskrydda och blanda åter igen om. Låt salladen stå och dra åt sig dressingen en halvtimme i kall temperatur innan du äter.
|
|
|
|
| Mängd |
Ingrediens |
| 200 g |
Broccoli |
| 400 g |
Gurka |
| 1 msk |
Linfröolja |
| 2 st |
Lök (röd) |
| 300 g |
Majs |
| 0.5 msk |
Olivolja |
| 4 portion |
Pasta |
| 0.5 msk |
Rödvinsvinäger |
| 400 g |
Rökt bog |
| 600 g |
Sallad (isberg) |
| 1 msk |
Salladskrydda |
| 400 g |
Selleri |
| 200 g |
Tomat (körsbär) |
| 0.5 msk |
Vitvinsvinäger |
|