
Tips
Krydda även köttet med lite krossade enbär för att ytterliggare framhäva viltsmaken.
|
|
|
Mattyp: Huvudrätt
|
Typ av maträtt: Wok
|
| Tidsåtgång: 15 / 15 |
| |
Woka
Värm upp en wokpanna med lite olja. Skiva under tiden salladen, löken och champinjonerna i tunna strimlor. Lägg champinjoner och vilt skav i den heta wokpannan och låt steka, krydda med salt och peppar. Skiva under tiden gurka och tomater. Gurkskivorna kan du även dela på miten för att bättre få plats i pitabrödet.
Servera
Lägg upp ingredienserna på serveringsfat. Fyll sedan pitabröden med mat efterhand som du äter.
|
|
|
|
| Mängd |
Ingrediens |
| 8 st |
Pitabröd |
| 16 st |
Champinjoner (färska) |
| 1 st |
Gurka |
| 1 st |
Lök (röd) |
| |
Peperoni |
| 1 st |
Sallad (isberg) |
| |
Salt |
| |
Svartpeppar |
| 4 st |
Tomat |
| 480 g |
Viltskav |
| |
Vitlöksdressing |
|