  
             
            
            
Gott till
Soppan serveras med ett mustigt bröd och riven parmesanost på toppen av soppan är mumms.
 
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        Mattyp: Huvudrätt
                     | 
                    
                        Typ av maträtt: Soppa
                     | 
                 
                
                    | Tidsåtgång: 20 / 30 | 
                 
                |   |  
             
            
Förberedelse
Börja med att hacka lök, strimla rotfrukterna och tärna köttet. Fräs sedan köttet i en gryta.
  
Koka upp
Häll i vatten och tillsätt lök, rotfrukter, buljongtärningar, tomatpuré, paprikapulver, basilika, mejram, pressad vitlök och koka upp.
  
Pastan och avslutning
Tillsätt pastan och låt soppan koka i ca 6-7 minuter (beroende på din pasta). Rör om då och då. Tillsätt ärtorna mot slutet av kokningen. Smaka av med salt och peppar.
  
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        
                     | 
                 
                
                    | Mängd | 
                    Ingrediens | 
                 
                
| 2 dl | 
Ärtor | 
 
| 2 tsk | 
Basilika | 
 
| 4 st | 
Buljongtärning (kött) | 
 
| 200 g | 
Kålrot | 
 
| 200 g | 
Kassler | 
 
| 2 st | 
Lök (gul) | 
 
| 2 tsk | 
Mejram | 
 
| 2 st | 
Morötter | 
 
| 4 portion | 
Pasta | 
 
| 200 g | 
Selleri | 
 
| 4 msk | 
Tomatpuré | 
 
| 2 l | 
Vatten | 
 
| 4 klyfta | 
Vitlök | 
 
             
         |