  
             
            
            
Tips
Om du inte vant dig vid mat utan saltsmak kan du hälla soja eller worcestersås i woken. Det går även dryga ut rätten med ris, vilket borde halvera portionsstorleken. En annan lågbudget version är att byta ut viltfärsen mot nötfärs.
 
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        Mattyp: Huvudrätt
                     | 
                    
                        Typ av maträtt: Wok
                     | 
                 
                
                    | Tidsåtgång: 20 / 20 | 
                 
                |   |  
             
            
Inledning
Bryn och krydda köttfärsen och skiva under tiden sellerin i stora bitar.
  
Woka
Lägg i sellerin i pannan och slit sedan broccolin i mindre bitar och lägg även i den. Låt det wokas i 5-10 minuter. Skär under iden purjolöken i stora bitar.
  
Avslutning
Lägg avslutningsvis i purjolöken och låt det wokas i ytterligare några minuter.
  
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        
                     | 
                 
                
                    | Mängd | 
                    Ingrediens | 
                 
                
| 400 g | 
Broccoli | 
 
|   | 
Cayennepeppar | 
 
|   | 
Chili (pulver) | 
 
| 1 000 g | 
Köttfärs (vilt) | 
 
| 2 st | 
Purjolök | 
 
| 300 g | 
Selleri | 
 
|   | 
Svartpeppar | 
 
             
         |