Ugnstemeperatur 250-275ºC
 
Gott till
Passar utmärkt till en kopp varm buljong eller helt enkelt som tilltugg till ett glas öl.
 
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        Mattyp: Huvudrätt
                     | 
                    
                        Typ av maträtt: Bröd
                     | 
                 
                
                    | Tidsåtgång: 20 / 30 | 
                 
                |   |  
             
            
Gör så här
Snitta brödet, men inte helt igenom. Hacka champinjoner. Rör smöret smidigt med vitlöken, persiljan och citronsaften. Blanda ner champinjonerna och lägg en klick fyllning i varje skiva. Gratinera i 250-275 grader tills smöret smält och brödet är genom varmt.
  
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        
                     | 
                 
                
                    | Mängd | 
                    Ingrediens | 
                 
                
| 300 g | 
Champinjoner (färska) | 
 
| 1 st | 
Citron (saft) | 
 
| 2 st | 
Pain Riche | 
 
| 1,4 dl | 
Persilja (färsk) | 
 
| 200 g | 
Smör | 
 
| 4 klyfta | 
Vitlök | 
 
             
         |