Ugnstemeperatur 250-275ºC
Gott till
Passar utmärkt till en kopp varm buljong eller helt enkelt som tilltugg till ett glas öl.
|
|
|
Mattyp: Huvudrätt
|
Typ av maträtt: Bröd
|
| Tidsåtgång: 20 / 30 |
| |
Gör så här
Snitta brödet, men inte helt igenom. Hacka champinjoner. Rör smöret smidigt med vitlöken, persiljan och citronsaften. Blanda ner champinjonerna och lägg en klick fyllning i varje skiva. Gratinera i 250-275 grader tills smöret smält och brödet är genom varmt.
|
|
|
|
| Mängd |
Ingrediens |
| 300 g |
Champinjoner (färska) |
| 1 st |
Citron (saft) |
| 2 st |
Pain Riche |
| 1.4 dl |
Persilja (färsk) |
| 200 g |
Smör |
| 4 klyfta |
Vitlök |
|