Tips
Fungerar bra som bufférätt.
 
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        Mattyp: Huvudrätt
                     | 
                    
                        Typ av maträtt: Sallad
                     | 
                 
                
                    | Tidsåtgång: 15 / 60 | 
                 
                |   |  
             
            
Förbered
Koka potatisen och låt den svalna.
  
Salladen
Skiva potatisen eller dela den på mitten om den är riktigt liten och lägg den och de skalade räkorna i en skål.
  
Koka haricots vertsen max 3 minuter i lätt saltat vatten.
  
Hacka salladslöken fint och rör ihop den med haricots verts och salladen i skålen med potatis.
  
Dressing
Rör ihop dressingen och blanda den med potatissalladen.
  
Avslutning
Smaka eventuellt av med salt och peppar. 
  
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        
                     | 
                 
                
                    | Mängd | 
                    Ingrediens | 
                 
                
| 200 g | 
Haricots verts | 
 
| 1 st | 
Lök (sallads) | 
 
| 4 msk | 
Olivolja | 
 
| 24 st | 
Potatis (ny) | 
 
| 400 g | 
Räkor | 
 
| 2 msk | 
Rödvinsvinäger | 
 
| 200 g | 
Sallad (machésallat) | 
 
| 1 msk | 
Socker (brunt) | 
 
| 8 msk | 
Yoghurt (matlagnings) | 
 
             
         |