  
             
            
            
Ugnstemeperatur 225ºC
 
 
Gott till
Servera en grönsallad till och varför inte lite vitlöksbröd.
 
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        Mattyp: Huvudrätt
                     | 
                    
                        Typ av maträtt: Paj
                     | 
                 
                
                    | Tidsåtgång: 60 / 90 | 
                 
                |   |  
             
            
Degen
Blanda vetemjöl, margarin, bakpulver, salt och mjölk till en pajdeg. Klä en ungsform med pajdeg och förgrädda i 10 minuter i 225 grader.
  
Fyllning 1
Bryn köttfärsen och gullöken. Tillsätt taco kryddmix och vatten, låt koka i 20 minuter.
  
Fyllning 2
Hacka tomater och peperoni. Blanda sedan ihop tomater, peperoni, majonäs, vitpeppar, ost, vitlök och creme fraiche.
  
Pajen
Ös i fyllning 1 i den förgräddade formen med pajdeg och lägg sedan fyllning 2 över detta. Slutligen skivar du rödlök och lägger på toppen.
  
  
         | 
            | 
        
            
                
                    | 
                        
                     | 
                 
                
                    | Mängd | 
                    Ingrediens | 
                 
                
| 2 tsk | 
Bakpulver | 
 
| 2 dl | 
Creme fraiche | 
 
| 500 g | 
Köttfärs (bland) | 
 
| 1 st | 
Lök (gul) | 
 
| 4 msk | 
Majonäs | 
 
| 50 g | 
Margarin | 
 
| 4 dl | 
Mjöl (vete) | 
 
| 1,5 dl | 
Mjölk | 
 
| 2 dl | 
Ost | 
 
| 4 st | 
Peperoni | 
 
| 0,5 tsk | 
Salt | 
 
| 1 påse | 
Taco kryddmix | 
 
| 4 st | 
Tomat | 
 
| 1 dl | 
Vatten | 
 
| 2 klyfta | 
Vitlök | 
 
             
         |